Adverteren op slamfm.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op slamfm.nl

Slamfm.nl is een interactief platform waar bezoekers alles wat SLAM!FM brengt intens beleven. Bezoekers zien direct wat er allemaal speelt op de radio, aan welke acties zij kunnen deelnemen en welke evenementen er op de agenda staan. Ook kunnen bezoekers op slamfm.nl hun eigen producties en filmpjes met elkaar delen, tickets bestellen voor de beste feesten en evenementen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws over allerlei onderwerpen waaronder veel muziek en entertainment.

kosten van adverteren op slamfm.nl

Op slamfm.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die slamfm.nl te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Homepage takeover op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers