Adverteren in Smoky Stadskanaal?

prijs op aanvraag

Adverteren in Smoky Stadskanaal

In de Smokey in Stadskanaal is het mogelijk om een commercial op het filmdoek te plaatsen. De bioscoop heeft drie verschillende zalen waar de commercial getoond kan worden. De advertentiemogelijkheden hangen af van de gewenste inhoud en verspreiding van de commercial.

kosten van adverteren in Smoky Stadskanaal

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind en boek je eenvoudig de beste plek voor jouw bioscoopcommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

verspreidingsgebied van Smoky Stadskanaal

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 137 bioscopen waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

Opmerkingen van de uitgever

Vertoningsweken lopen van donderdag t/m woensdag. Het tarief heeft uitsluitend betrekking op de vertoningskosten van een campagne, de technische kosten zijn hierbij niet inbegrepen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers