Adverteren op smulweb.nl (mobiel)?

prijs op aanvraag

Adverteren op smulweb.nl (mobiel)

Smulweb is al jarenlang de grootste eten en drinkensite van Nederland. Met een database met maar liefst meer dan 350.000 recepten en 17.852 restaurants is Smulweb de meest complete site op (uit) eten gebied. Gemiddeld bezoeken elke maand zo’n 2 miljoen Nederlanders deze site, in bepaalde periodes zoals Kerst en Pasen loopt dit aantal op tot meer dan 3 miljoen unieke bezoekers!
Dagelijks beslissen vele consumenten op deze site wat er die dag op tafel komt, in welk restaurant gegeten gaat worden of wat de nieuwste trends op het gebied van eten en drinken zijn. Smulweb biedt deze hobbykoks de mogelijkheid om op elk willekeurig moment en op ieder apparaat haar recepten te benaderen.
Het oriënteren voor het eten begint vaak op de website, vervolgens kan via de app voor iOS of Android een boodschappenlijst worden samengesteld waardoor je er zeker van bent dat je niets vergeet mee te nemen als je aan het winkelen bent. Eenmaal thuis kan de consument de iPad applicatie pakken om in de keuken de verschillende bereidingsvideo’s te bekijken.

doelgroep van smulweb.nl (mobiel)

culinair geïnteresseerd Nederland.

smulweb.nl (mobiel) richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op smulweb.nl (mobiel)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die smulweb.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers