Adverteren op Snackkoerier.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Snackkoerier.nl

Snackkoerier is de tweewekelijkse nieuws- en vakkrant voor cafetaria- en fastserviceondernemers en producenten en leveranciers van snacks, frites, ijs, koffie,
dranken en pizza’s. Snackkoerier informeert ontvangers over ondernemen, marktontwikkelingen en trends in binnen- en buitenland.

doelgroep van Snackkoerier.nl

Snackkoerier.nl is hét nieuwsplatform voor de cafetaria- en fastservice-ondernemer. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de fastfoodbranche.

kosten van adverteren op Snackkoerier.nl

Op Snackkoerier.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Snackkoerier.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers