Adverteren op snowboard.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op snowboard.nl

Snowboard Magazine biedt een mix van interviews met nationale topsporters, inspirerende reisverhalen, (inter)nationale eventverslagen en informatieve artikelen over materiaal en techniek. De nationale snowboardtest is een jaarlijks terugkerend item, verder wordt er
veel aandacht besteed aan nieuwe trends en ontwikkelingen op snowboardgebied. Spectaculair beeldmateriaal speelt natuurlijk een hoofdrol bij het in beeld brengen van deze actiesport.

doelgroep van snowboard.nl

liefhebbers voor snowboarden.

snowboard.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en reizen

kosten van adverteren op snowboard.nl

Op snowboard.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die snowboard.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Advertorial en tekstlink op aanvraag.
Ledenaanbieding € 500,- per maand.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers