Adverteren in snowplaza.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 1.052,63

Onze vanaf prijs € 1.000,00

Adverteren in snowplaza.nl (nieuwsbrief)

Snowplaza.nl is de meest complete Nederlandstalige wintersportwebsite. Op deze wintersport website vindt de bezoeker informatie over alle dorpen en gebieden in de Alpen, Noorwegen en de USA compleet met foto’s, skikaarten, webcams, sneeuwhoogten en weersinformatie en recensies. Daarnaast houden dagelijkse weblogartikelen de wintersportliefhebbers op de hoogte van o.a. het laatste nieuws, ontwikkelingen, reisverslagen en het Alpenweerbericht.
Bezoekers komen naar Snowplaza.nl om zich te oriënteren op een wintersportvakantie en om op de hoogte te blijven van de actuele omstandigheden. Snowplaza.nl heeft een groot aantal vaste bezoekers die de website dagelijks bezoeken en wekelijks op de hoogte worden gehouden via de Snowplaza Nieuwsbrief. Voor aanbieders van wintersportreizen, materiaal en aanverwante producten biedt Snowplaza.nl diverse advertentiemogelijkheden.

doelgroep van snowplaza.nl (nieuwsbrief)

Beginnende, gevorderde en ervaren skiërs. Ook beoefenaars van overige wintersporten.

kosten van adverteren in snowplaza.nl (nieuwsbrief)

In snowplaza.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die snowplaza.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers