Adverteren op sociologiemagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op sociologiemagazine.nl

Sociologie Magazine houdt haar lezers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen. En verliest daarbij de praktijk niet uit het oog. De artikelen in Sociologie Magazine kenmerken zich door leesbaarheid, kennis van zaken en een scherp oog voor trends in de samenleving. De redactie onderhoudt uitstekende, doch onafhankelijke
relaties met universiteiten, onderzoeksbureaus en overheden.

doelgroep van sociologiemagazine.nl

De kerndoelgroep van Sociologie Magazine bestaat uit mannen en vrouwen tussen de 20 en 40 jaar oud. Lezers van Sociologie Magazine hebben een sterke band met hun tijdschrift. Een groot deel van de doelgroep houdt zich beroepsmatig bezig met sociale wetenschappen of is student

sociologiemagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren op sociologiemagazine.nl

Op sociologiemagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die sociologiemagazine.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers