Adverteren via Special Rotterdam Maasboulevard?

Standaard vanaf € 5.000,00

Onze vanaf prijs € 4.750,00

Adverteren via Special Rotterdam Maasboulevard

Op een steenworp afstand van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Markthal en diverse toeristische trekpleisters is dit de plek waar elke adverteerder zichtbaar wil zijn. De special van Hillenaar Outdoor beslaat uit een doek van maar liefst 35 m2 voorzien van verlichting zodat jouw campagne zowel overdag als s'avonds goed zichtbaar is.

kosten van adverteren via Special Rotterdam Maasboulevard

Via Special Rotterdam Maasboulevard kun je al adverteren vanaf € 4.750,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De special heeft een afmeting van 480 x 680 cm

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers