Adverteren via Specials: Custom made vitrines, showrooms?

prijs op aanvraag

Adverteren via Specials: Custom made vitrines, showrooms

Een Special is een nieuwe vorm van tijdelijke buitenreclame waarbij de inzet van innovatieve middelen en het aanbieden van exclusieve locaties worden gecombineerd.

Exposurebox biedt je de mogelijkheid om vitrines en showrooms te bouwen naar eigen inzicht. Op basis van jouw ontwerp bouwen wij de gewenste vitrine in elke gewenste maat. Deze wordt vervolgens afgeleverd bij de klant en de vitrines worden geplaatst op een geschikte locatie inclusief de benodigde vergunningen. Dit kan op privé terrein, maar uiteraard ook als campagne in de openbare ruimte.

kosten van adverteren via Specials: Custom made vitrines, showrooms

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers