Adverteren via Specialzuilen Amsterdam?

prijs op aanvraag

Adverteren via Specialzuilen Amsterdam

De Specialzuilen, ook wel ‘peperbussen’ genoemd, zijn visuele eyecatchers in de Amsterdamse binnenstad met een enorm grote impact. De Specialzuilen staan onder meer opgesteld langs de wereldberoemde Amsterdamse grachten, het Centraal Station, het Leidseplein en in de Pijp. Het speciale formaat en de unieke locatie geven een campagne een origineel en opvallend karakter.

kosten van adverteren via Specialzuilen Amsterdam

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Specialzuilen Amsterdam

  • Amsterdam
  • Amsterdam Zuidoost

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het product is enkel afneembaar in series van 10 en 20 voor een minimale periode van 2 weken. Beschikbaarheid locaties op aanvraag.De Specialzuilen worden beplakt met één grote poster voor maximale impact. De startdag is maandag en donderdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers