Adverteren via Spectaculars?

prijs op aanvraag

Adverteren via Spectaculars

Creëer extra aandacht door toevoeging van een eyecatcher of interactiviteit aan jouw reclamecampagne. Originele toevoegingen kun je extra media-aandacht opleveren en je kunt eenvoudig de interactie met jouw doelgroep aangaan.

kosten van adverteren via Spectaculars

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Kies bijvoorbeeld voor het toevoegen van NFC (Near Field Communication) aan jouw reclame in bushokjes of op het treinstation, of maak gebruik van bijvoorbeeld Augmented Reality en creeer een extra verkoopkanaal. Maar ook kun je een complete abri bestickeren en voorzien van geluid of bewegend beeld of een Exposure Box op een voor je geschikte locatie plaatsen om jouw product in de schijnwerpers te zetten. Omdat social media niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven en een perfecte aanvulling zijn op buitenreclame, wordt er steeds vaker een vleugje impact geïntegreerd in ons straatmeubilair.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers