Adverteren op spelletjesplein.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op spelletjesplein.nl

Spelletjes voor kinderen zijn er genoeg op het internet, maar wanneer je op zoek bent naar spelletjes met een educatief karakter, dan is dat voor veel mensen toch een heel gezoek. Met Spelletjesplein biedt POLS Netwerk je een overzicht met online spelletjes met meestal een educatief element. Deze spelletjes zijn geen eigendom van Spelletjesplein. We hebben ze slechts voor kinderen verzameld.

De spelletjes staan gerangschikt op vakgebied. Elk spelletje is voorzien van een indicatie voor leeftijd en groep.

doelgroep van spelletjesplein.nl

EducationAd wordt elke maand bezocht door leerkrachten, ICT-coördinatoren en schooldirecteuren uit het primair onderwijs. In totaal worden de sites meer dan 3 miljoen keer per maand bezocht door meer dan 50% van de leerkrachten uit het primair onderwijs.

spelletjesplein.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op spelletjesplein.nl

Op spelletjesplein.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die spelletjesplein.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Bij voorkeur GIF of JPEG i.v.m. zichtbaarheid op de iPad.
Flashbanners aanleveren met clickTAG.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers