Adverteren op spiketv.nl?

vanaf € 3.000,00

Adverteren op spiketv.nl

Spike tv.nl is een website over deze nieuwe tv-zender. Spike biedt entertainment met een scherp randje, met originele programma’s zoals het toonaangevende Bellator MMA, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, het veelbesproken Catch a Contractor, waarin de host, Adam Corolla, en zijn team op zoek gaan naar gerechtigheid voor families die gedupeerd zijn door louche aannemers en de immens populaire hit-show Lip Sync Battle waarin celebraties onder leiding van host LL Cool J een nummer naar eigen keuze playbacken en battelen voor de hoogst haalbare eer. Spike is vanaf 1 oktober 2015 dagelijks te zien van 21.00 uur tot en met 02.30 uur 's nachts bij o.a. KPN op kanaal 13 en bij Ziggo op kanaal 16.

doelgroep van spiketv.nl

Mannen tussen 20 en 49 jaar, maar sluit vrouwen niet uit.

spiketv.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en reizen

kosten van adverteren op spiketv.nl

Op spiketv.nl kun je al adverteren vanaf € 3.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die spiketv.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

advertorial, wallpaper, take-over, minisite/microsite op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers