Adverteren radiopakket Sport - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Sport pakket 50 spots

Radiopakket Sport

Interactie met de sportieve doelgroep vindt je onder andere bij de populaire zenders Radio 538, Sky Radio, Qmusic, NPO Radio 1, NPO 3FM, Radio Veronica en ORN. Wil je sportliefhebbers bereiken via radio commercials? Adverteer dan met het Sport Pakket van RadioBookers.

De zendtijd is gebaseerd op standaard percentages. Ongeveer 25% zal worden besteed aan Radio 538, 15% aan Sky Radio, 15% aan Qmusic, 15% aan NPO Radio 1, 15% aan NPO 3FM, 10% aan Radio Veronica en 5% aan ORN.

Kosten adverteren Sport Pakket

De kosten van het Sport pakketten zijn afhankelijk van verschillende factoren: het aantal radiospots (inclusief de productie van de radio commercial), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Bereik de geïnteresseerde sportliefhebber met het Sportpakket.

Het Sport pakket is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Voor € 10.784,53 beschik je al over 25 spots van 20 seconden met een totale zendtijd van 500 seconden. Wil  je meer GRP’s en zorgen voor een hogere “top-of-mind”, kies dan voor het pakket met 50 of 75 spots. Voor € 18.681,61 krijgt jouw boodschap 50 spots van samen 1000 seconden zendtijd. Of kies voor het pakket met 75 spots voor € 21.640,54.

Wil je als adverteerder diverse sportliefhebbers in Nederland goedkoop en effectief bereiken op de radio? Boek dan gemakkelijk jouw radiocampagne via RadioBookers en wij regelen de rest. Wij beschikken over professionele tekstschrijvers die unieke radio scripts  creëren. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit de 20 RadioBookers voice-overs.

Wil je meer informatie over dit pakket of wil je advies over welk pakket juist is voor jouw onderneming? Bel ons dan gerust even 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers