Adverteren op spotlighttv.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op spotlighttv.nl

Door te adverteren op Spotlight!TV ben je aanwezig op een kwalitatief online entertainment magazine. Ze behandelen games, films, muziek (vecht)sporten, lifestyleproducten, gadgets, noem maar op. Het levert een aardige kruisbestuiving aan bezoekers op. Bezoekers die wel bijvoorbeeld naar een WWE-gevecht kijken, maar eigenlijk nooit de game spelen (of andersom). Dat levert dus mooie inhoud op en zo komen bezoekers in aanraking met interessegebieden die ze wellicht nog niet hebben ontdekt.

kosten van adverteren op spotlighttv.nl

Op spotlighttv.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die spotlighttv.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers