Adverteren in Sprout.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Sprout.nl (nieuwsbrief)

Sprout richt zich op eigentijdse ondernemers met groeiambities, waarbij de focus ligt op ondernemers in bedrijven met 5 tot 50 werknemers.

doelgroep van Sprout.nl (nieuwsbrief)

De Sprout ondernemer is relatief hoog opgeleid (73% is HBO+) en zeer welstandig (65% heeft welvaartsniveau 1). Gemiddeld is de Sprout ondernemer al zo’n negen jaar in business. Verder is 53% van de Sprout ondernemers tussen de 35 en de 50 jaar oud en bereikt Sprout relatief gezien veel vrouwelijke ondernemers (29%).

kosten van adverteren in Sprout.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Sprout.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Zie tariefkaart/aanleverspecificatie onder website url's

voorwaarden

Looptijd ; bij de nieuwsbrieven per datum nieuwsbrief.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers