Adverteren op sprout.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op sprout.nl

Sprout.nl is een webportaal voor ondernemers met groeiambities. Sprout.nl biedt ondernemers dagelijks een overzicht van wat er zich de afgelopen 24 uur heeft afgespeeld aan voor ondernemers belangrijke zaken. Ook duidt Sprout.nl de trends in ondernemend Nederland en biedt zij de ondernemer tips en handvatten. Aan de hand van inspirerende voorbeelden en cases staat de website de doelgroep bij. De webredactie zoekt steeds de hoe-vraag achter het nieuws op: Hoe is die overname tot stand gekomen? Hoe heeft het bedrijf meer klanten gekregen? En waarom kent die organisatie zoveel tevreden medewerkers?

doelgroep van sprout.nl

Sprout richt zich op eigentijdse ondernemers met groeiambities, waarbij de focus ligt op ondernemers in bedrijven met 5 tot 50 werknemers. De Sprout ondernemer is relatief hoog opgeleid (73% is HBO+) en zeer welstandig (65% heeft welvaartsniveau 1). Gemiddeld is de Sprout ondernemer al zo’n negen jaar in business. Verder is 53% van de Sprout ondernemers tussen de 35 en de 50 jaar oud en bereikt Sprout relatief gezien veel vrouwelijke ondernemers (29%).

kosten van adverteren op sprout.nl

Op sprout.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die sprout.nl te bieden heeft. Wij hebben 11 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Zie tariefkaart/aanleverspecificatie onder website url's
Er dient altijd een GIF bestand aangeleverd te worden eventueel aangevuld met een SWF file
De buttons in de SWF file die doorlinken naar de adverteerders website moeten de volgende actie hebben: on ( release ) { getURL (_root.clickTag, "_blank"); }

voorwaarden

Looptijd Op Sprout.nl in periode van weken;

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers