Adverteren op stad-en-groen.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op stad-en-groen.nl

NWST start medio 2013 een nieuw vakblad met als voorlopige werktitel Openbaar Groen, vakblad voor de integrale groenvoorziening, klein Infra en civiel. Openbaar Groen zal de hele breedte van het Groen in de Openbare ruimte belichten en houdt zich bezig met die onderwerpen die nu relatief onbelicht blijven. Denk hierbij aan onkruidbestrijding, (bermen)maaien, groene inrichting, terreinbeheer, onderhoud, ontwerp, klein Infra onderwerpen, enz, enz. Kortom die onderwerpen die tot de dagelijkse werkzaamheden behoren van de groenbeheerder van gemeenten en overheden, directievoerders en groen
aannemers.

doelgroep van stad-en-groen.nl

de groenbeheerder van gemeenten en overheden, directievoerders en groen aannemers.

stad-en-groen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur en overheid en rechten

kosten van adverteren op stad-en-groen.nl

Op stad-en-groen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die stad-en-groen.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Aanleveren in flash op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers