Adverteren in stadswerk.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in stadswerk.nl (Nieuwsbrief)

Naast het verzamelen van informatie kan de bezoeker beeldmateriaal bekijken van verschillende projecten en bijeenkomsten van de onze leden, en gericht zoeken naar Stadswerkleden op specialismen. De meer projectmatige inrichting van de website geeft de mogelijkheid om meer met elkaar samen te werken en zo een een sterker netwerk te vormen.

doelgroep van stadswerk.nl (Nieuwsbrief)

Professionals werkzaam op het gebied van de fysieke leefomgeving/ iedereen die zich bezighoudt met ontwikkeling, inrichting en/of beheer van de openbare ruimte.

kosten van adverteren in stadswerk.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die stadswerk.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 4 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Aanleveren ook mogelijk in tiff, eps en pdf.
Mogelijkheid gebruik te maken van een rubriek + banjer.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers