Adverteren op Startbedrijf.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Startbedrijf.nl

Startbedrijf.nl is een website voor ondernemers en zij die ondernemer willen worden. De site is ontstaan door de behoefte van starters naar begrijpelijke informatie, iets waarin veel overheidsinstanties te kort schieten. De informatie (ca 1000 artikelen) op de site is zeer compleet en uiterst objectief.

Voor geen enkel artikel dient de bezoeker te betalen of aan te melden. Om zich extra te onderscheiden wordt op de site ook al het regionale, sociale en economisch nieuws dagelijks verzameld.

doelgroep van Startbedrijf.nl

Vrijwel alle bezoekers komen gericht naar de site om informatie te zoeken over een goede bedrijfsvoering. Onder de bezoekers zijn zowel het gevestigde Midden- en Kleinbedrijf, grotere bedrijven en veel mensen die overwegen om een bedrijf te starten.

Startbedrijf.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Startbedrijf.nl

Op Startbedrijf.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Startbedrijf.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers