Adverteren in Startendeondernemers.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Startendeondernemers.nl (nieuwsbrief)

De doelstelling van de website is het geven van relevante informatie en ondersteuning aan de startende ondernemer. De website biedt veel eigen informatie, producten en diensten en is daarnaast onafhankelijk intermediair tussen de starter en organisaties, zowel profit als non-profit, die zich op de starter richten. Het beschikken over de juiste kennis is, zeker in de oriënterende fase, belangrijk. Een groot gedeelte van de gestarte bedrijven is namelijk binnen een jaar genoodzaakt om te stoppen als gevolg van een slechte voorbereiding. Naast starters gebruiken doorstarters en gevestigde ondernemers de website als up to date informatiebron en online adviseur.

doelgroep van Startendeondernemers.nl (nieuwsbrief)

Startende ondernemers en MKBérs welke gericht naar de site komen om informatie te zoeken over een goede bedrijfsvoering.

Startendeondernemers.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in Startendeondernemers.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Startendeondernemers.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 2 keer per week op dinsdag en donderdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers