Adverteren op Startendeondernemers.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Startendeondernemers.nl

De doelstelling van de website is het geven van relevante informatie en ondersteuning aan de startende ondernemer. De website biedt veel eigen informatie, producten en diensten en is daarnaast onafhankelijk intermediair tussen de starter en organisaties, zowel profit als non-profit, die zich op de starter richten. Het beschikken over de juiste kennis is, zeker in de oriënterende fase, belangrijk. Een groot gedeelte van de gestarte bedrijven is namelijk binnen een jaar genoodzaakt om te stoppen als gevolg van een slechte voorbereiding. Naast starters gebruiken doorstarters en gevestigde ondernemers de website als up to date informatiebron en online adviseur.

doelgroep van Startendeondernemers.nl

Startende ondernemers en MKBérs welke gericht naar de site komen om informatie te zoeken over een goede bedrijfsvoering.

Startendeondernemers.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Startendeondernemers.nl

Op Startendeondernemers.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Startendeondernemers.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers