Adverteren op startgames.nl

StartGames.nl bestaat ruim 5 jaar en is sinds december 2011 in een geheel nieuw jasje gestoken. De nieuwe site heeft vele nieuwe spelletjes en community mogelijkheden gekregen. Zo kunnen onze spelers in de community een eigen avatar aanmaken, vrienden vinden en hun favoriete spellen opslaan. StartGames.nl is een van de grootste vrouwensites binnen het netwerk van Sanoma Media.

doelgroep van startgames.nl

StartGames.nl heeft een enorm breed bereik: zowel studentes, jonge moeders als 50+ers zijn uitgebreid vertegenwoordigd. Onze speelster is gemiddeld 38 jaar en is een eigentijdse vrouw. Zij staat actief in het leven en onderneemt graag dingen samen met anderen. Zij maakt deel uit van een meerpersoonshuishouden en heeft grote belangstelling voor lifestyle, entertainment, vakanties en eten en drinken.

startgames.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en entertainment en reality

kosten van adverteren op startgames.nl

Op startgames.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die startgames.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers