Adverteren op startpagina.nl

tartpagina.nl biedt een selectie van de beste websites, opgedeeld in categorieen als auto, vakantie, webwinkels, nieuws en finance. Startpagina.nl is een onafhankelijke site met veel bezoekers die de site gebruiken vanwege het grote aanbod aan informatie dat overzichtelijk wordt gepresenteerd. Alleen al de Startpagina.nl homepage wordt dagelijks ruim 4 miljoen keer bezocht en is hiermee al ruim twaalf jaar een van de meest bezochte websites van Nederland.

doelgroep van startpagina.nl

Startpagina.nl bereikt een zeer breed publiek, waarin mannen en vrouwen vrijwel gelijk vertegenwoordigd zijn.

kosten van adverteren op startpagina.nl

Op startpagina.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die startpagina.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers