Adverteren op story.nl

Op Story.nl kunnen bezoekers het meest recente show- en royaltynieuws lezen. Daarnaast plaatst fotograaf Edwin Smulders wekelijks een aantal filmpjes over de sterren. Ook is Story zeer actief op social media (youtube, facebook en twitter).

doelgroep van story.nl

De bezoekers van Story.nl zijn vrouwen van 25 jaar en ouder. Ze zijn gemiddeld opgeleid en regelmatige bezoeksters van forums, online games en showbizzsites. De Story.nl bezoeksters zijn iets jonger dan de lezeressen van het blad.

story.nl richt zich op mensen die interesse hebben in hobbys en interesses, mode en lifestyle, nieuws en media en entertainment en reality

kosten van adverteren op story.nl

Op story.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die story.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers