Adverteren op studio100.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op studio100.nl

Studio 100 was al een offline succesverhaal en dat is op het web niet anders gegaan. Studio100.nl is de onbetwiste marktleider op de markt van websites voor kinderen in België én Nederland. Met verschillende kanalen (Samson, Spring, K3, Kabouter Plop, Bumba) is het als het ware kinderspel om uw campagne tot de juiste doelgroep te richten: 1- tot 5-jarigen, 3- tot 9-jarigen en 6- tot 12-jarigen. Studio 100 is ook een relevant platform om (jonge) ouders te bereiken. De inhoud van de website is uiteraard even veelzijdig en gevarieerd als de doelgroepen: zo zijn er online spelletjes, kunnen er liedjes en ringtones gedownload worden of kunnen de agenda’s van de verschillende shows geraadpleegd worden.

kosten van adverteren op studio100.nl

Op studio100.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die studio100.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers