Adverteren in Studi's?

prijs op aanvraag

Adverteren in Studi's

Studi's zijn affichepanelen op Abri formaat, waarmee adverteerders studenten op hogescholen en universiteiten doeltreffend kunnen bereiken. Alle studi's hangen op centrale plaatsen binnen de faculteiten, zoals in kantines, mensae, koffiecorners en centrale hallen. Plaatsen waar studenten meerdere malen per dag bezoeken en waar de contactkans en de contactduur optimaal zijn. Naast de studi is een folderfaciliteit gemonteerd waarin (ansicht)kaarten of brochures kunnen worden verspreid.

Naast de Studi's bevindt zicht een folderfaciliteit. Deze is geschikt voor het plaatsen van brochures, kaarten en folders.

Alle Studi's zijn voorzien van een interactieve tag met een NFC- chip en QR-code. Dit netwerk brengt indoor en online samen. Jongeren kunnen direct delen, kopen, betalen of downloaden.

kosten van adverteren in Studi's

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 278 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De affiches worden op maandag, dinsdag en woensdag volgens een vaste route aangebracht.

voorwaarden

Voor uitingen op de middelbare scholen gelden strikte regels, raadpleeg de aanleverspecificaties voor meer details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers