Adverteren op style-remains.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op style-remains.nl

Style-remains.nl is een persoonlijke fashion- en lifestyleblog geschreven door Laura Mensink, een twintig jarige modestudent aan TMO Fashion Business School. Laura schrijft over fashion, lifestyle en mindset, een combinatie die haar blog onderscheidend maakt. Ze vindt dat deze onderwerpen bij elkaar horen, want fashion is niet compleet zonder goed in je vel te zitten en via mode kun je jezelf laten zien. Alle artikelen hebben een persoonlijke touch en worden vanuit de persoonlijke ervaringen van Laura geschreven. De bezoekers van Style-remains.nl hechten hier waarde aan en hebben naast een dosis inspiratie ook steun aan de mindset artikelen.

doelgroep van style-remains.nl

Vrouw, leeftijd 15 - 25 jaar.

style-remains.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op style-remains.nl

Op style-remains.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die style-remains.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers