Adverteren op stylecowboys.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op stylecowboys.nl

Style Cowboys is de nieuwste titel van Blog Idea Factory en dus het jongste broertje van Dutch Cowboys. Op Style Cowboys vind je content betreffende de stijlvolle kant van gadgets en technologie. Onder aanvoering van Harold Kuepers worden premium gadgets en technologische innovaties met uitmuntend design behandeld en besproken.

Kort na de lancering is Stylecowboys daarmee uitgegroeid tot een van Nederlands populairste weblogs over Lifestyle, Domotica, Home-entertainment, Gadgets en Computers.

Style Cowboys weet een interessant publiek van gadget en innovatie liefhebbers te bereiken. Dit zijn voornamelijk mannen tussen de 20 en 49 jaar oud met een hogere opleiding.

Op Style Cowboys is het mogelijk te adverteren met de meest gewilde Display formaten, als de Rectangle en de Leaderboard. Ook Rich Media uitingen behoren tot de mogelijkheden, waardoor een hoge impact gerealiseerd kan worden.

kosten van adverteren op stylecowboys.nl

Op stylecowboys.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die stylecowboys.nl te bieden heeft. Wij hebben 31 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers