Adverteren op stylemyday.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op stylemyday.nl

Style my Day is de blog van styliste Lonneke Nooteboom waarop ze schrijft over haar passies mode & lifestyle. Lonneke is 42 jaar, gelukkig getrouwd, heeft 3 zonen en heeft 14 jaar als styliste gewerkt. Nu schrijft ze op haar blog over wat haar inspireert en wat ze meemaakt. Ze blogt over de shows en events die ze bezoekt, over lanceringen van nieuwe merken en bezoeken die ze brengt/krijgt. Verder laat ze outfit-posts zien, geeft ze styling-tips en wil graag haar doelgroep inspireren door te laten zien dat als je geen 18 meer bent er toch FAB uit kunt zien! Met haar Parisien Chic stijl en haar down to earth mentaliteit is ze precies waar Style my Day voor staat!

doelgroep van stylemyday.nl

Vrouw, leeftijd 25 - 50 jaar.

stylemyday.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op stylemyday.nl

Op stylemyday.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die stylemyday.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers