Adverteren op styletoday.nl

Styletoday.nl is een uniek online platform over mode en beauty voor vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Styletoday.nl biedt dagelijks inspirerende en praktische informatie en doet dat op een toegankelijke manier. Styletoday.nl vertaalt de trends van de catwalk in draagbare en betaalbare looks voor iedereen.

doelgroep van styletoday.nl

Styletoday.nl bereikt voornamelijk hoogopgeleide vrouwelijke dertigers, woonachtig in regio West. 85% van de bezoeksters is zeer tevreden over de website en geeft aan de site te herbezoeken.

styletoday.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op styletoday.nl

Op styletoday.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die styletoday.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers