Adverteren via Supermarkt Pakket (straatabri's Europanels en NS abri's)

Het Supermarkt pakket bied je een effectief bereik doordat jouw reclameboodschap direct onder de aandacht gebracht wordt bij de gewenste doelgroep op de gewenste locatie. Maar liefst 40% van de supermarktbezoekers wordt vlak voor het boodschappen doen beïnvloed door buitenreclame. Een perfecte kans dus om jouw reclamecampagne op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

kosten van adverteren via Supermarkt Pakket (straatabri's Europanels en NS abri's)

Via Supermarkt Pakket (straatabri's Europanels en NS abri's) kun je al adverteren vanaf € 99.750,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{amount.amount | number}} {{product.str_CTG_Name}}

Opmerkingen van de uitgever

De reclameboodschap is maximaal 300 meter van een supermarkt te zien en zichtbaarheid mogelijk in 131 gemeenten. Deze pakketten bestaan uit vlakken op straat. NS en Winkelcentra (traditioneel en digitaal).

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers