Adverteren op swzonline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op swzonline.nl

De website van SWZ Maritime, www.swzonline.nl biedt dagelijks actueel nieuws uit de maritieme sector. Naast de nieuwsfunctie biedt SWZ Online een evenementenagenda, vacatures, online bedrijvengids, SWZ
extra’s zoals filmpjes en fotoboeken en interessante links. De website biedt u extra mogelijkheden om uw bedrijf te profileren in de sector.

doelgroep van swzonline.nl

De doelgroep van SWZ Maritime bestaat in het bijzonder uit leidinggevenden, constructeurs, zeevarenden, studenten maritieme techniek en deskundigen op het gebied van de maritieme, nautische en offshoretechniek.
Alle leden van KNVTS, Nautilus en NVKK.

kosten van adverteren op swzonline.nl

Op swzonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die swzonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Mini site SWZ and Schuttevaer (min. period 1 year) € 250,00

voorwaarden

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers