Adverteren op symbaloo.com?

vanaf € 3.000,00

Adverteren op symbaloo.com

Symbaloo is een gratis te gebruiken startpagina die een gebruiker zelf kan inrichten. Symbaloo bestaat al 8 jaar en heeft wereldwijd 9 miljoen gebruikers waarvan 500.000 in Nederland. Sinds 2 jaar is het mogelijk om pagina groot te adverteren op Symbaloo door middel van een wallpaper advertentie. Adverteren door middel van een wallpaper zorgt voor een hoog CTR en zal uw sales doen toenemen. In de afgelopen jaren zijn er al voor veel adverteerders campagnes gedraaid. Neem een kijkje in het showcase document voor voorbeelden.
Waarom wallpaper adverteren?
Waar op het internet is het mogelijk om zo groot te adverteren en het hele scherm te kunnen gebruiken? Hoe meer ruimte er beschikbaar is hoe creatiever een adverteerder kan zijn. Pagina groot adverteren zorgt voor 0% waste, geen concurrentie van andere banners en de gebruikers ervaren het als prettig

doelgroep van symbaloo.com

Educatie 40%
Business 20%
Particulieren 40%

kosten van adverteren op symbaloo.com

Op symbaloo.com kun je al adverteren vanaf € 3.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die symbaloo.com te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Wallpaper minimale grote 1920x1080.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers