Adverteren op Tabletguide.nl (mobiele website)?

prijs op aanvraag

Adverteren op Tabletguide.nl (mobiele website)

TabletGuide is één van de grootste merkonafhankelijk websites over tablets, apps en mobiele diensten. De site voorziet dagelijks in het laatste nieuws maar geeft ook haar mening, niet in de laatste plaats in de vorm van kritische reviews. De bezoeker wordt zoveel mogelijk bij het nieuws betrokken en waar mogelijk gaat de redactie de dialoog aan met haar bezoekers. De bezoekers van TabletGuide zijn voornamelijk mannen tussen 20 en 50 jaar oud. Wat zij gemeen hebben is een voorliefde voor tablets en andere gadgets. Door de merkonafhankelijke benadering bereikt de website veel bezoekers die op zoek zijn naar een alternatief voor de veelbesproken Apple producten, zoals de iPad. TabletGuide heeft een gebruikersvriendelijke mobiele versie van de site waarop veel mooie producten kunnen worden ingekocht. Naast Display, is er ook mogelijkheid tot verschillende vormen van Mobile Rich Media.

kosten van adverteren op Tabletguide.nl (mobiele website)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Tabletguide.nl (mobiele website) te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers