Adverteren op tabletguide.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op tabletguide.nl

TabletGuide is één van de grootste merkonafhankelijk websites over tablets, apps en mobiele diensten. De site voorziet dagelijks in het laatste nieuws maar geeft ook haar mening, niet in de laatste plaats in de vorm van kritische reviews. De bezoeker wordt zoveel mogelijk bij het nieuws betrokken en waar mogelijk gaat de redactie de dialoog aan met haar bezoekers. De bezoekers van TabletGuide zijn voornamelijk mannen tussen 20 en 50 jaar oud. Wat zij gemeen hebben is een voorliefde voor tablets en andere gadgets. Door de merkonafhankelijke benadering bereikt de website veel bezoekers die op zoek zijn naar een alternatief voor de veelbesproken Apple producten, zoals de iPad.

kosten van adverteren op tabletguide.nl

Op tabletguide.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tabletguide.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers