Adverteren op tabletworld.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op tabletworld.nl

abletworld richt zich op tablet-gebruikers in de breedste zin van het woord. Of het nu om iPads, Android- of Windows-tablets gaat, op Tabletworld (TW voor intimi) is alle informatie te vinden.
Naast het reguliere nieuws worden regelmatig speciale onderwerpen uitgelicht zoals bijvoorbeeld handige tutorials of beginnershandleidingen voor de minder ervaren gebruikers. Ook aan apps geen gebrek op Tabletworld, een zeer uitgebreide achterliggende database voorziet de tabletgebruikers van leukste, coolste en handigste apps. Tabletworld beschikt ook over een eigen Android-applicatie waar dagelijks duizenden mensen het allerlaatste tabletnieuws lezen en delen.

doelgroep van tabletworld.nl

innovators maar ook de minder ervaren gebruiker.

tabletworld.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op tabletworld.nl

Op tabletworld.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tabletworld.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers