Adverteren in tbmnet.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in tbmnet.nl (nieuwsbrief)

Resellers in deze markt hebben door de convergentie van voice en data temmaken met een enorme verscheidenheid aan producten en diensten op zowel mobiel-, vast- als ICT-gebied. Het doel van TBM is de telecomdealer beter te maken in zijn vak. TBM biedt het laatste nieuws en gaat dieper in op onderwerpen waar het op dat moment om draait. Dat resulteert in prikkelende achtergrondverhalen, boeiende reportages en interviews met kopstukken uit de branche. De redactie komt vaak over de vloer bij onder meer resellers, operators, fabrikanten en dienstverleners en luistert aandachtig naar hun verhalen. Daardoor weet TBM als geen ander wat er leeft in de markt.

kosten van adverteren in tbmnet.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tbmnet.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Banner formaat 238 x 550 op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers