Adverteren op tbmnet.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op tbmnet.nl

Resellers in deze markt hebben door de convergentie van voice en data temmaken met een enorme verscheidenheid aan producten en diensten op zowel mobiel-, vast- als ICT-gebied. Het doel van TBM is de telecomdealer beter te maken in zijn vak. TBM biedt het laatste nieuws en gaat dieper in op onderwerpen waar het op dat moment om draait. Dat resulteert in prikkelende achtergrondverhalen, boeiende reportages en interviews met kopstukken uit de branche. De redactie komt vaak over de vloer bij onder meer resellers, operators, fabrikanten en dienstverleners en luistert aandachtig naar hun verhalen. Daardoor weet TBM als geen ander wat er leeft in de markt.

kosten van adverteren op tbmnet.nl

Op tbmnet.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tbmnet.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers