Adverteren op technischgebouwbeheer.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op technischgebouwbeheer.nl

De redactie voorziet de technisch gebouwbeheerder van actuele en op de doelgroep afgestemde technische informatie, die inspireert, motiveert en ook helpt de juiste beslissingen te nemen voor een comfortabele en gezonde werk-, woon- en leefomgeving.

doelgroep van technischgebouwbeheer.nl

Functionarissen die hiervoor verantwoordelijk zijn bij gemeenten, provincies, vastgoedbeheerders, grote bedrijven, zorginstellingen, scholen, woningcorporaties, adviesbureaus en VvE’s.

technischgebouwbeheer.nl richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op technischgebouwbeheer.nl

Op technischgebouwbeheer.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die technischgebouwbeheer.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers