Adverteren op Techzine.nl (mobiele website)?

prijs op aanvraag

Adverteren op Techzine.nl (mobiele website)

Techzine is één van Nederlands grotere ICT websites, deze mobiele site richt zich op ICT-Professionals en ICT-liefhebbers. Techzine voorziet de bezoekers dagelijks van ICT nieuws, recente product reviews aangevuld met downloads, tutorials, tweaks en blogs. Onderwerpen die met regelmaat op Techzine voorbij komen zijn recente hardware, software, beveiliging, internet en sociale media maar ook een stukje consumenten elektronica in de vorm van smartphones en tablets. Techzine is er dus voor de zakelijke ICT’er maar ook voor de liefhebber!

kosten van adverteren op Techzine.nl (mobiele website)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Techzine.nl (mobiele website) te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers