Adverteren op telecomvergelijker.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op telecomvergelijker.nl

Iedere dag raadplegen ruim tienduizend Nederlanders TelecomVergelijker.nl voor de juiste informatie over mobiele telefoons en abonnementen. Veel bezoekers bevinden zich in de oriëntatiefase bij hun zoektocht naar het juiste toestel en abonnement. De belangrijkste functionaliteit van TelecomVergelijker.nl is het vergelijken van prijzen van GSM abonnementen, met en zonder toestel. TelecomVergelijker.nl is een van de weinige sites die echt onafhankelijke informatie aanbiedt. Bij TelecomVergelijker.nl zijn meer dan 100 gsm-winkels opgenomen. Alle winkeliers kunnen gratis hun prijzen opgeven waardoor de consument vrij grote zekerheid heeft dat de goedkoopste aanbiedingen via TelecomVergelijker.nl zal worden gevonden.
De website TelecomVergelijker.nl heeft verschillende mogelijkheden voor het promoten van de site en/of de producten of diensten van de adverteerder. Naast het plaatsen van banners en skyscrapers of een vermelding binnen één van de rubrieken heeft TelecomVergelijker.nl ook een uitgebreide zoekmachine waarin producten van de adverteerder kunnen worden opgenomen.

kosten van adverteren op telecomvergelijker.nl

Op telecomvergelijker.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die telecomvergelijker.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

unieke bezoekers: 80.000 / impressies: 750.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers