Adverteren op telegraaf.nl

Telegraaf.nl is één van de grootste nieuwssites van Nederland. Op Telegraaf.nl worden onderwerpen die op dit moment in Nederland leven behandeld. Het is het meest interessante, actuele en grootste nieuwsportaal van Nederland. De voorpagina van Telegraaf.nl biedt Nederland in een oogopslag het laatste nieuws en achtergronden over onder meer politiek, sport, entertainment en de financiële wereld. In tekst, in beeld, met eigen tv-journaals en waar mogelijk met een live verslag. Met dagelijks ruim twee miljoen bezoekers is de voorpagina van Telegraaf.nl een ideale plek om landelijke campagnes te starten en/of te verlengen.

kosten van adverteren op telegraaf.nl

Op telegraaf.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die telegraaf.nl te bieden heeft. Wij hebben 30 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

Opmerkingen van de uitgever

Homepage Take Over -Run of Site op aanvraag.
Homepage Take Over - Homepage op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers