Adverteren op telesport.nl

Telesport loopt voorop in de race om de sportfan als eerste van het complete nieuws te voorzien. Dit doen we via artikelen, foto’s, video’s, statistieken en live-coverage. Telesport faciliteert het gesprek van de dag en is Nederlands grootste full-service sport-uitgever. Telesport ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige publicaties en interactieve platformen en is zo in staat om adverteerders een breed spectrum van mogelijkheden aan te bieden. Telesport is voor de adverteerder hiermee dé ‘one-stop shopping plaats’ in het sportmedia landschap.

kosten van adverteren op telesport.nl

Op telesport.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die telesport.nl te bieden heeft. Wij hebben 20 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers