Adverteren op Televizier (mobiele website)?

prijs op aanvraag

Adverteren op Televizier (mobiele website)

Televizier is de gids voor de échte tv-liefhebber en focust volledig op tv kijken. Met name op Nederlandse amusementsprogramma’s, soaps, series, films en komedies. Het nieuwe amusement hoort er nadrukkelijk bij: kijken via internet of mobiel, uitgesteld kijken en digitale televisie. Met Televizier is de kijker volledig thuis in tv. Geen andere gids geeft zo veel informatie over de programma’s van maarliefst 91 zenders. En naast de programma-informatie draait alles in Televizier om tv: de interviews, reportages, de column van Peter van der Vorst, zelfs de puzzel test uw kennis van tv! De nadruk ligt op het Nederlandse programma-aanbod en Nederlands’ bekendste sterren: Televizier zit dicht op ál het nieuws uit Hilversum.

kosten van adverteren op Televizier (mobiele website)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Televizier (mobiele website) te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers