Adverteren op Tennis.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Tennis.nl

TENNiS.nl brengt het laatste tennisnieuws als eerst. Onze prioriteit ligt bij het Nederlandse tennis, maar wij volgen ook de internationale toernooien op de voet. Niet alleen bezorgen wij het harde nieuws, in onze rubriek ‘buiten de lijnen’ houden we ook alle interessante off-courtnieuwtjes bij. Onze experts laten daarnaast hun eigen licht schijnen over de tenniswereld in wekelijkse columns. Kortom, voor alle ins & outs is TENNiS.nl de startpagina voor de echte tennisliefhebber.

kosten van adverteren op Tennis.nl

Op Tennis.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Tennis.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers