Adverteren in TENQ schermen op waterkoelers?

Standaard vanaf € 99,00

Onze vanaf prijs € 94,05

Adverteren in TENQ schermen op waterkoelers

De innovatieve schermen van TENQ zijn geïntegreerd in waterkoelers op middelbare - en mbo scholen verspreid over heel Nederland. Alle waterkoelers zijn stategisch geplaatst in drukbezochte ruimten zoals de kantine en centrale hal, optimaal zichtbaarheid is dus gegarandeerd.

kosten van adverteren in TENQ schermen op waterkoelers

Via TENQ schermen op waterkoelers kun je al adverteren vanaf € 94,05 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Jouw uiting is binnen een loop zichtbaar. Een loop bestaat uit 6 slots van elk 10 seconden. Het beeldformaat is landscape en het heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. (bestand mag niet groter zijn dan 50 MB)

Zowel stilstaand als animerend beeld is toegestaan.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers