Adverteren op terdege.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op terdege.nl

n 1983 is vanuit het Reformatorisch Dagblad het familietijdschrift Terdege ontstaan. De exploitatie van Terdege is één van de hoofdactiviteiten van Erdee Media Groep. Het blad heeft dezelfde doelstellingen en doelgroep als het Reformatorisch Dagblad, maar wil als familietijdschrift een aanvulling bieden op de dagelijkse nieuwsvoorziening met een grote variatie aan verantwoorde lectuur, gericht op bezinning en ontspanning.
De formule die Terdege hanteert biedt uitstekende mogelijkheden om een groot lezerspubliek te bereiken. Als familieblad wordt er uiteraard ruim aandacht gegeven aan onderwerpen rond de opvoeding van kinderen, waarbij ook zaken als mediagebruik en muziek aan de orde komen. Binnen Erdee Media Groep wordt Terdege gezien als een belangrijk instrument voor 'community building'. Daarom is er naast het papieren tijdschrift ook een modern Terdege internet platform met veel interactiviteit en weblogs.

doelgroep van terdege.nl

gereformeerde gezinnen.

terdege.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren op terdege.nl

Op terdege.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die terdege.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers