Adverteren op tessted.com?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op tessted.com

Jarenlang werkzaam als modejournaliste voor de grootste modetitels van Nederland besloot Tess begin 2012 een eigen platform te starten. Ze richtte Tessted.com op, een persoonlijke website met een focus op mode en reizen. Tessted.com onderscheidt zich door speels geschreven teksten en prachtige fotografie. Aan de hand van photo diaries en humoristische, doch scherpe columns geeft Tess haar bezoekers bovendien wekelijks een kijkje in de keuken van modejournalist. En of ze nu op persreis naar Londen gaat of voor enkele maanden in Los Angeles woont en werkt, haar volgers neemt Tess overal met zich mee.

doelgroep van tessted.com

Vrouw, leeftijd 18 - 35 jaar.

tessted.com richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en reizen

kosten van adverteren op tessted.com

Op tessted.com kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tessted.com te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers