Adverteren op textilia.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op textilia.nl

Textilia.nl is dé site voor modeprofessionals. Maandelijks heeft de webpagina een bereik van 65.000 unieke bezoekers, waarvan 50% terugkerende bezoekers en 50% nieuwe bezoekers zijn. Gemiddeld heeft de website 250.000 pageviews per maand en surfen de bezoekers zo’n 20 minuten op Textilia.nl.

doelgroep van textilia.nl

Zelfstandige detaillisten in de modebranche Maar ook: Fabrikanten, agenten, inkooporganisaties, importeurs, inkopers en directies van grootwinkelbedrijven en ketens, medewerkers van filiaalbedrijven en hoofdkantoren binnen de modebranche.

textilia.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en onderwijs

kosten van adverteren op textilia.nl

Op textilia.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die textilia.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers